Scherpenzeelse krant 2017

Fraaie stands op Voorjaarsbeurs in Renswoude
31-03-2017
RENSWOUDE Donderdagavond is in de Sporthal "de Hokhorst" de Voorjaarsbeurs van de Ondernemersvereniging Renswoude van start gegaan. Op die Voorjaarsbeurs een keur aan standhouders die via hun fraai ingerichte stands hun producten in de kijker proberen te spelen.
Die Voorjaarsbeurs is vrijdag van 18.30 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur nog open.

Wat je er zoal aantreft, van speelgoed tot een autorijschool, van Boerengolf tot Smaak Idee, van nieuwe fietsen, tot ijs en kaas, van gereedschappen tot vakfotografie, van audio en witgoed tot deuren en zonwering, van een pedicure tot een beautysalon en nog veel meer. Bijna 50 standhouders hebben bezit genomen van de sporthal en sportzaal en hebben gezorgd voor een sfeervolle, gezellige en mooi opgezette Voorjaarsbeurs.

Vrijdag kan de jeugd zich laten schminken en zaterdag is er een ballonnenclown, zijn er springkussens, poffertjes en suikerspin en is er de grasmaaiertrek wedstrijd voor de jeugd.


Donderdagavond was het meteen al gezellig druk op de beurs waar men, via het doen van aankopen ook aan een grote verloting kan deelnemen met als hoofdprijs een waardecheque van € 500,00
Volgende beurs is over:
Voorjaarsbeurs Renswoude
Dé consumentenbeurs in de regio