Rijnpost 2016

Veel belangstelling op de Voorjaarsbeurs in Renswoude
De Voorjaarsbeurs in Renswoude die op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 april werd gehouden in "De Hokhorst" trok bezoekers van heinde en verre.

Standhouders die al jaren op de beurs staan waren zeer tevreden en de nieuwelingen konden zich aan een groot publiek presenteren.

RENSWOUDE - "Donderdag­ avond was het rustig maar vrijdag en zaterdag kon je over de hoofden lopen", ver­telt Jan Rijnders van autobe­drijf Rijnders. "De 45 stand­houders zijn zeer tevreden en het is steeds weer een gezellige ontmoeting van standhouders en publiek." Debora Wolleswinkel van Verkoopstyling & Tuinad­vies staat voor de eerste maal op de Voorjaarsbeurs: "Wonen in de breedste zin van het woord heeft altijd al mijn interesse gehad. Bou­wen, verbouwen, styling en het buitenleven rondom het huis; ik krijg er energie en inspiratie van. Het is men­senwerk. Iedere situatie is weer anders. Ik ben hoofd­zakelijk gericht op particu­lieren maar in samenwer­kingsverband met diverse ondernemers zoals make­laars, tuinders, leveranciers van meubelen en raamdeco­raties. Kortom, alles wat met wo­nen te maken heeft, heeft mijn aandacht. Ik ben niet merkgebonden dus vrij om te doen wat ik zelf wil. In Renswoude wordt nu veel gebouwd. Men kan mij bel­len om advies bij de bouw of de inrichting van de nieuwe woning. Sommige wonin­gen zijn supersaai, die kun­nen wel een styling gebrui­ken. Ik kijk dan ook door het oog van de lens."

Tiemke Snellen woont en werkt in Ederveen. Tijdens de Voorjaarsbeurs kon ze zich met haar bedrijf mooi profileren: "Ik ben freelance bloemstylist op het gebied van Bloemen & Planten, Bruidswerk, Sfeer & Woo­navonden, Workshops, Be­drijfsaankleding, Decoratie en Style advies.Ik heb geen winkel maar werk vanuit huis, meestal in opdracht. Ik maak combina­ties van bloemen en plantenen interieur zijde arrange­menten. Ik sta nu voor de tweede keer op de beurs en ik heb geen gebrek aan aan­dacht."Tiemke verkoopt mooie boeketten op de beurs en decoraties voor in huis. Ze geeft ook workshops op lo­catie, die druk bezocht worden. Ook geeft ze Woon- en sfeeravonden bij de mensen thuis. "Ik ben nu anderhalf jaar bezig. Mensen hebben soms moeite met hun interieur. Van mij krijgen ze ideeën aangereikt en adviezen over de juiste combinaties. Bloe­men houden van mensen en bloemen geven kleur en vrolijkheid in een somber of saai ogend interieur,"
.
Volgende beurs is over:
Voorjaarsbeurs Renswoude
Dé consumentenbeurs in de regio